ATİK

English French German Russian

35. Olağan Mali Genel Kurul Toplantı Sonucu

Değerli Üyelerimiz,

18 Şubat 2018 Pazar günü, kulübümüzde yaptığımız “ 35inci Olağan Genel Kurul” toplantımızı 63üyemizin katılımı ile sevgi ve saygı çerçevesinde ATİK’ e yakışır şekilde gerçekleştirdik.

Genel Kurulumuza katılan üyelerimize; geçen bir yıllık hizmet süremiz içerisinde yaptığımız tüm spor ve sosyal aktivitelerimizi, onarım-yenileme ve ATİK-SEM ile ilgili gelinen noktayı, Atik portalı daha da geliştirdiğimizi, restoran ile ilgili çalışmaları, kortların durumunu, mali detaylarımızı, hukuki konularımızı geniş bir şekilde anlattık.

Önümüzdeki dönemde üye sayısı ve kullanımın arttırılması ile ATİK’ in marka değerini daha yukarılara taşımak için çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir.

Öncelikli hedefimiz ATİK-SEM’ in sportif başarılarını arttırmak, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek hedeflerimizin içinde olacaktır.

Genel Kurulumuz, 2018 yılı için;

Yeni üye tesis katılım bedeli taban ücreti 5.000,00 TL (8 taksit) yeni üye sayısı 15 kişi olarak belirlenmiştir. Namzet üye tesis katılım bedeli tüzük gereği 1.000,00 TL (ATİK Tüzüğü madde 8-a: Namzet üyelerden alınacak tesis katılım bedeli Genel Kurul’un, o yıl için asil üye olacak kişilerden alınacak bedelin % 20’i sidir. Ancak bu bedel 900-TL’ den aşağı olamaz) olmuştur.

2018 yıllık üye aidat bedelini de 1.700,00 TL ( 500,00 TL’si - ecrimisil ödemesi için alınan 02 Ekim 2016 tarihli olağanüstü genel kurul kararı; 1.200,00 TL’si 2018 bütçesi için belirlenen 18 Şubat 2018 tarihli olağan genel kurul kararı ) olarak belirlenmiştir.

2017 yılında Kasım ayından itibaren (02 Ekim 2016 tarihli olağanüstü genel kurul kararı gereği) ödeme yapan üyelerimizden ödediği miktar 1700,00 TL den düşülerek tahsilat yapılacaktır.

2018 yılı aidat ödentinizi, Şubat 2018’den başlamak üzere 5 eşit taksitte (Şubat 2018, Mart 2018, Nisan 2018, Mayıs 2018, Haziran 2018, 340 TL x 5 olmak üzere) size gönderdiğimiz “kredi kartı otomatik ödeme talimatını doldurarak (daha önce ödeme talimatı veren üyelerimiz hariç) mail veya faks yoluyla ya da elden kulübümüze ulaştırarak yapabileceğiniz gibi, aşağıda belirtilen banka hesaplarına da nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Üye aidat bedeli için aylık gecikme faizinin “kanuni faiz oranı” temel alınarak uygulanması kararlaştırılmıştır.

35inci Olağan Genel Kurul’umuzda, yapmış olduğunuz olumlu-olumsuz eleştirileri önemsediğimizi, çalışmalarımızda bunları dikkate alacağımızı belirtir; Yönetim Kurulumuza gösterdiğiniz güven ve desteğinize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

ATİK Yönetim Kurulu adına
Adnan Fuat SELEKLER
Başkan

Banka Iban Numaralarımız:
1- Denizbank / Konyaaltı Şubesi(4860)             TR63 0013 4000 0045 0095 9000 01
2- Garanti Bankası / Konyaaltı Şubesi(412)      TR77 0006 2000 4120 0001 2989 18
3- İşbankası / Antalya Şubesi(6200)                   TR98 0006 4000 0016 2002 0533 62

Atik haber grubuna üye olmak ister misiniz ?

Sorunuzu iletin...

Bugün2